PAKISTANI EUROPEAN CHRISTIAN ALLIANCE

WIE WIJ ZIJN

Stichting PECA is een in Nederland geregistreerde organisatie die zich internationaal in zet voor Pakistaanse christenen in nood vanuit een bijbelse opdracht. 

WAT WE DOEN

Stichting PECA zet zich in voor vervolgde Pakistaanse christenen door het bieden van, onderdak, levensonderhoud, medische hulp, (geestelijk) onderwijs, juridische hulp & bemoediging.

WAT U KUNT DOEN

Bid voor de Pakistaanse christenen in nood en voor het werk van Stichting PECA. Help mee aan de bewustwording in Nederland en steun Stichting PECA.

NIEUWS UPDATES

Update werk van Stichting PECA

Hij heeft onze zonden gedragen met zijn lichaam aan het kruishout, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen.1 Petrus 2: 24Het is Pasen, we mogen leven met de wetenschap dat Jezus is opgestaan en Hij leeft! Een bijzondere tijd die we hier in Nederland in alle vrijheid kunnen vieren! Vandaag is het tweede paasdag en ook in Pakistan zijn diensten. Vrijdag waren er diensten om Christens lijden en sterven te gedenken op Goede vrijdag, gisteren (zondag) en vandaag zijn er diensten waarin Jezus zijn opstanding wordt gevierd, Pasen.Afgelopen weken in Paksitan waren de resultaten uitreikingen, de schoolseizoenen lopen in Pakistan anders dan we in Nederland gewend zijn. Naast de schoolresultaten zijn ook diploma's van het naaicentrum verstrekt. De resultaten waren goed en veel kinderen kunnen een klas opschuiven of hebben met een erkend diploma de school kunnen verlaten. Een erkend diplomam, betekend een diploma van een door de staat Pakistan erkende school, die jaarlijks geaudit wordt en voldoet aan alle geldende eisen. Als bestuur van Stichting PECA zijn we dankbaar en trots op het bestuur ter plaatse dat ook dit jaar (2023) de school geaudit is en alle certificaten verstrekt zijn.

Lees meer »